Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Tres detencions i diverses denúncies per alcoholèmies positives el cap de setmana a Vilafranca

Tres detencions i diverses denúncies per alcoholèmies positives el cap de setmana a Vilafranca

La Policia Local ha dut a terme tres detencions, una per furt d’ús de vehicle a motor, una altra per tràfic de drogues i una tercera per robatori amb força a l’interior de vehicle.

La primera detenció va ser passades les 12 de la nit de divendres a dissabte quan una patrulla va detectar al carrer de Cal Bolet un individu que feia dies que era objecte d’investigació per part de la Policia Local. La investigació va permetre recuperar una motocicleta sostreta a la qual se li havia llimat el bastidor i canviat la matrícula. Després de fer gestions amb el fabricant i la ITV, es va poder demostrar que la motocicleta era sostreta amb una falsificació de matricula.

La segona detenció va ser diumenge cap a les 6 de la tarda, al barri de l’Espirall, quan una patrulla que es trobava fent vigilància a la zona va detectar un individu que s’acostava a la finestreta d’un vehicle i lliurava una paperina a una persona que es trobava a l’interior. Els agents van actuar immediatament identificant els dos homes, incautant la paperina, que va resultar ser de marihuana, i detenint un d’ells per un presumpte delicte contra la salut pública.

La darrera detenció es va practicar cap a 2/4 d’1 de la matinada d’aquest dilluns arran de la trucada veïnal avisant d’un robatori amb força a l’interior d’un vehicle al carrer Sant Pere.

Els tres individus detinguts aquest cap de setmana han passat a disposició judicial.

D’altra banda, la Policia Local ha denunciat aquest cap de setmana diversos conductors i conductores per donar positiu en controls d’alcoholèmia o arran d’infraccions de trànsit.

Així, cap a 2/4 de 6 del matí de dissabte van denunciar una conductora per posar en perill vianants. En les proves va donar positiu en alcoholèmia i se li va immobilitzar el vehicle. La matinada de diumenge es van denunciar dues conductores més i un conductor que van donar positiu en controls estàtics d’alcoholèmia. En tots els casos els vehicles van quedar immobilitzats al dipòsit. També diumenge a tarda es va denunciar un altre conductor per alcoholèmia positiva i un acompanyant d’un altre vehicle per possessió de dues peces d’haixix.

Finalment dissabte al migdia, cap a les 2, es va produir una baralla a la rambla de la Generalitat, al barri de la Girada, per una presumpta discussió de trànsit. Al succés s’hi van personar patrulles de la Policia Local i de Mossos d’Esquadra i l’incident va finalitzar amb dos individus denunciats per barallar-se a la via pública i fer cas omís als agents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: