Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Dos detinguts i diversos denunciats per la Policia Local aquest cap de setmana a Vilafranca

Dos detinguts i diversos denunciats per la Policia Local aquest cap de setmana a Vilafranca

La Policia local ha efectuat diverses actuacions destacades aquest cap de setmana.

Divendres, cap a les 7 del matí, els agents van cursar una denúncia contra un conductor que va donar positiu en drogotest en detectar un vehicle estacionat en doble filera a l’avinguda Tarragona.

El mateix divendres cap a les 9 del vespre, la Policia Local, arran de les queixes veïnals, va identificar tres persones que estaven en estat d’embriaguesa, cridant i orinant a la plaça Fèlix Mestre Nutó. En identificar-los, es va comprovar que un dels individus tenia una ordre de recerca i detenció emesa per un jutjat de Reus. Per aquest motiu l’home va quedar detingut.

El mateix divendres cap a les 12 de la nit, la Policia Local va atendre més de 60 persones que havien arribat a l’estació de tren de Vilafranca en autobús a causa d’una avaria a la línia de RENFE i els van oferir informació sobre el pas del proper tren.

Dissabte cap a les 10h la Policia Local va efectuar una inspecció en un establiment de venda de queviures situat al barri de la Barceloneta-Sant Magí. A l’establiment hi havia exposats productes caducats, hi havia una part interior de l’establiment possiblement destinada a habitatge, amb molta brutícia i una forta pudor de tancat. Els agents van aixecar acta de les diverses infraccions detectades.

Passades les 12 del migdia de dissabte, agents de la Policia Local van detectar un vehicle al c/ Josep Tarradellas, a la Girada, circulant amb desperfectes a la carrosseria. En aturar-lo i identificar el conductor, van comprovar que aquest tenia el permís de conduir retirat per ordre judicial. Els agents van aixecar atestat dels fets.

Cap a la 1 del migdia del mateix dissabte, la Policia Local va detenir un home per furt de diversos articles d’un supermercat. L’home havia fugit pel barri de la Girada.

Pel que fa a diumenge, passades les 2 de la matinada, una patrulla de la Policia Local va detectar una menor d’edat que s’havia accidentat conduint un patinet elèctric a la cruïlla del c/ Sant Antoni amb el c/ Sant Pere. Els agents van comprovar que la noia conduïa amb una taxa d’alcoholèmia molt superior a la permesa motiu pel qual va quedar denunciada. Es va fer càrrec de la menor la seva mare.

La mateixa situació es va produir cap a la una del migdia, quan els agents van detectar un conductor de patinet elèctric circulant en contra direcció al c/ Montserrat. En ser aturat per denunciar-lo, se li va practicar la prova de l’alcoholèmia donant un resultat positiu, per la qual cosa també va quedar denunciat.

Finalment la matinada de diumenge a dilluns, cap a 2/4 de 2, la Policia Local ha denunciat una dona per conducció sota els efectes de l’alcohol i per produir danys intencionats a vehicles estacionats a l’avinguda Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: