Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Fèlix reunirà els verds, la Jove de Tarragona i les dues colles vallenques

Els administradors han descartat els Minyons de Terrassa un cop analitzada la trajectòria de les millors colles durant les últimes temporades

Aquest dimarts a la tarda s’ha fet públic el cartell de la diada de Sant Fèlix, que enguany conformen els Castellers de Vilafranca, la Colla Vella dels Xiquets de Valls, la Colla Joves dels Xiquets de Valls i la Colla Jove Xiquets de Tarragona. Els Minyons de Terrassa, doncs, no seran aquest 30 d’agost a Vilafranca. La Jove de Tarragona tornarà a la plaça més castellera cinc anys després. Ja han actuat a Sant Fèlix en quatre ocasions: l’any 1996, 2012, 2014 i 2019.

Els administradors de la festa major han explicat la seva decisió a Ràdio Vilafranca i Penedès TV.

Els administradors ja s’han trobat amb les colles que participaran a la diada.

El cartell de Sant Fèlix s’ha fet públic en un missatge a les xarxes socials il·lustrat amb un vídeo musical amb la sintonia del toc de castells interpretada pels músics Carles Sanz, David Miret i Ricard Parera.

Per la seva part, els Castellers de Vilafranca han expressat a través de xarxes socials el seu agraïment i il·lusió amb la qual la nova candidatura afronta la temporada, amb la mirada posada al 30 d’agost.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: