Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’artista barcelonina Mireia Espelt actua aquest dissabte a Puigdàlber

L’artista barcelonina Mireia Espelt actua aquest dissabte a Puigdàlber

Serà a les set de la tarda al Baluard de Cal Campaner i la taquilla serà inversa

La cantant barcelonina Mireia Espelt presentarà aquest dissabte a les set de la tarda al Baluard de Cal Campaner de Puigdàlber el seu primer disc, Elegia, un treball de setze cançons on Espelt estableix un diàleg amb ella mateixa i amb altres figures importants de la seva vida -com el seu pare o un amic difunt-, mentre intenta donar resposta a les seves inquietuds i als seus sentiments més profunds.La taquilla del concert de dissabte serà inversa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: