Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Mari Olaya guanya la Cursa de Sant Valentí de Les Cabanyes

Mari Olaya guanya la Cursa de Sant Valentí de Les Cabanyes

Olaya s’imposava a la cursa amb un crono de 11m 42s, sent el tercer any consecutiu que pujava al més alt del podi, a més de ser la primera local.

La 15a edició de la Cursa de Sant Valentí de les Cabanyes va ser un any més un èxit, aquest any amb la novetat que ha passat de ser una gratuïta a cobrar inscripció, perdent l’etiqueta de ser de les poques curses gratuïtes de Catalunya.

Van finalitzar 142 atletes igual que als anys 2017 i 2018, 46 dones i 96 homes, atletes que han vingut de moltes parts de Catalunya, 34 de Vilafranca, 23 de Les Cabanyes, 13 de Barcelona, 10 de Cunit, 8 d’Igualada, 6 de Vilanova, Hospitalet, Reus, Sant Andreu de la Barca, etc etc.

Cursa de 3 kms per dintre del poble, sortida les 10 del matí i 5 atletes de Fondistes Penedès que la corrien:

La Mari Olaya era la gran protagonista en guanyar la cursa amb un crono de 11m 42s, sent el tercer consecutiu que pujava al més alt del podi, a més era la primera local, li va treure més d’1 minut a la segona classificada:

“Molt contenta amb les sensacions, la manera en què he plantejat la cursa i el resultat final. He sortit molt ràpida per baixar el temps del primer km i aguantar els dos restants que tenen algun tram amb algun desnivell. Travessar la meta amb l’Eva i la Mariona aguantant la cinta, el Raimon Palau arribat amb mi i la Luci fent la foto! Més acompanyada no podia estar a casa. Primera de la general d’una cursa que és molt especial per mi”.

El Joan Jiménez aconseguia arribar amb 11m 37s:

“Avui tocava 3 km a tope , una cursa familiar on dona gust venir per la gran quantitat d’amics que trobes i que al final pots fer petar la xerrada esmorzant. Cal destacar la gran simpatia de tota l’organizació i col·laboradors, un 10.

El Raimon Palau és dels pocs atletes que han corregut les 15 edicions, va entrar amb 11m 41s:

“Objectiu complert a Sant Valentí, per sota de 4: he fet 11: 41, m’he trobat molt bé, un any més al poble, 15 edicions”.

La Meritxell Navarrete arribava amb 18m 28s:

“1m 13s més ràpid que l’any passat i 10 minuts més ràpid que la primera vegada que la vaig fer, els entrenos es noten!!, estic molt contenta”.

La Sandra Bertran la corria amb 18m 49s:

“He anat a gaudir-la al costat de la meva germana i amigues! Bon ambient i un bon esmorzar després de celebració”.

Cursa guanyada en l’apartat masculí per l’atleta de Vilanova, el Victor Lasquibar amb 9m 17s, quedant-se a 12 segons del record de la prova.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: