Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Junts parla sobre l’aigua i la situació de sequera extrema en una jornada a Vilafranca

L’Escorxador de Vilafranca acollia aquesta trobada de representants polítics de Junts, amb la participació també d’alcaldes i regidors del Penedès, per parlar sobre la sequera.

Aquest dissabte al matí es va fer aquesta jornada temàtica en que van participar-hi els exconsellers Damià Calvet i Josep Rull, la diputada Anna Feliu i el diputat Joaquim Calatayud. La sessió estava moderada per l’exdirector de l’Agència Catalana de l’Aigua Lluís Ridao.

Tot just abans de començar, l’exconseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, recordava que quan Junts ha tingut responsabilitat de govern ha apostat per planificar infraestructures que ajudessin a pal·liar els efectes de la manca d’aigua a Catalunya. Calvet remarcava que totes aquestes accions es van aturar ara fa 2 anys, aturant projectes de plantes dessaladores i de reutilització de l’aigua per exemple.

Entre els assistents hi havia la presència dels diputats al Congreso Eduard Pujol, Pilar Calvo i Josep Maria Cruset; el president del grup parlamentari i diputat Albert Batet i les diputades al Parlament de Catalunya Esther Vallés i Judit Guardia. També diversos alcaldes i regidors de diferents municipis del Penedès que van poder plantejar i debatre sobre l’estat de l’aigua a les nostres comarques.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: