Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Fondistes Penedès va ser present a la Marató de Sevilla

Fondistes Penedès va ser present a la Marató de Sevilla

Dels 9.500 atletes que van creuar la meta sevillana, hi havia tres representants de Fondistes Penedès

La marató de Sevilla és la més plana d’Europa, una marató preciosa que passa pels llocs més emblemàtics de la ciutat, barri de Triana, Torre del Oro, la Maestranza, Estadi Benito Villamarín, Parque de María Luisa, Plaza España, Basílica de la Macarena, Catedral de Sevilla i Giralda i finalitzant a on va sortir, Passeig de les Delicias al costat del riu Guadalquivir, temperatura de 9 graus al començar i de 24 al finalitzar.

Van finalitzar 9.500 atletes entre ells hi havia tres representants de Fondistes Penedès:

L’Alejandro Martín que corria la seva segona marató amb marca personal la fer els 42.195 kms en 3h 47m, rebaixant 9 minuts la que va fer a l’any 2021:

“Mi segunda maratón en un gran fin de semana por tierras Sevillanas. Carrera plana y con una climatología ideal para la práctica deportiva, en mi caso correr. Había muy buen ambiente y la gente se agolpaba en las calles reconfortando a los atletas con sus ánimos. Lástima que, una más que probable falta de previsión, dejó sin avituallamiento líquido a los atletas en la última parte de la carrera. Se dio la salida a las 8:30 h, la carrera iba transcurriendo según lo entrenado, pero llegado el km 30 mis piernas junto con el centro de control empezaron a fallar y veía como el objetivo marcado se alejaba. Realicé un ajuste de prioridades y convertí mi meta, en el simple hecho de poder finalizar la carrera. Al final 3 h 47′ y muy contento por haber podido correr y cruzar el arco de meta, pero sobre todo no haber acabado lesionado como me ocurrió en la maratón Barcelona 2021”.

El Vicente Gil que tornava va fer una marató després de 4 anys assolia 4h 02m:

“He fet aquesta marató com a regal del meu 50 aniversari, volia acabar-la i gaudir-la al màxim, es molt guapa i una passada córrer progressant i anar avançant a molts atletes, em quedarà al record, però sobretot per entrar a meta al costat dels meus fills, l’Elia i l’Ignasi, brutal la marató que he corregut i el cap de setmana en aquesta gran ciutat”.

La Quima Baena tornava a Sevilla dos anys després, en el 2020 no la va finalitzar per una lesió al km 12, aquesta vegada hop ha aconseguit i la va finalitzar amb 4h 58m la seva 3era maratò:

“He vingut per treure l’espina de fa dos anys, ha estat un repte molt difícil i dur arribar aquí, però ara si puc dir que l’he corregut, marató impressionant, m’ho he passat molt bé tot i que del km 30 al 42 he notat la falta de kms, però he aguantat, l’entrada en meta ha sigut inexplicable, fer l’últim km amb el meu fill, el Sergi, que va ser una sorpresa i entrar en meta amb ell no té preu, vull donar les gràcies a tots els que l’han fet possible, als que m’han animat en el transcurs de la cursa, brutal, als que m’han ajudat i sobretot al meu entrenador que sense ell no hagués arribat aquí, a part el cap de setmana en aquesta bella ciutat ha sigut espectacular”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: