Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC, PSC i Comuns formalitzen un pacte a Sant Sadurní per donar estabilitat al govern municipal

Les tres formacions asseguren amb aquest acord una majoria de 11 regidors que els permetrà poder tirar endavant els projectes que han pactat.

L’alcalde Pere Vernet, d’ERC, la segona tinent d’alcalde i portaveu de Sant Sadurní en Comú, Arantza Molina, i el portaveu del PSC Pedro Campos, han presentat aquest dilluns al matí davant la premsa l’acord que s’ha tancat entre les tres formacions per conformar el nou govern a Sant Sadurní. D’aquesta manera, els quatre regidors socialistes se sumen als sis d’Esquerra i la regidora dels Comuns aconseguint una àmplia majoria de 11 regidors.

Els tres han explicat els motius i el llarg treball que els han permès arribar ara a aquest acord, que qualificaven de positiu per Sant Sadurní.

El primer en prendre la paraula ha estat l’alcalde Pere Vernet, que ha recordat que els mesos que portaven governant havien estat complicats en trobar-se en minoria. Amb l’acord presentat avui es garanteix estabilitat fins a final de mandat.

En segon lloc ha parlat el portaveu del PSC, Pedro Campos, que ha remarcat la vocació de govern dels socialistes i la seva voluntat de treballar per les persones.

Finalment la portaveu de Sant Sadurní en Comú i segona tinent d’alcalde en l’actual cartipàs, Arantza Molina, ha insistit en la complicació de governar en minoria. Ara s’assegura una estabilitat per poder tirar endavant els projectes que s’han pactat.

Tots tres estaven acompanyats de regidors de les seves formacions, i dels equips negociadors que han fet possible concretar aquest acord.

Properament es donarà a conèixer com queda el nou cartipàs municipal, i com es reparteixen les responsabilitats de govern. Entre les prioritats han apuntat millorar els equipaments, que han qualificat una assignatura pendent de fa anys a Sant Sadurní.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: