Diumenge, 28 d'abril de 2024

El FC Vilafranca tira d’èpica a Reus per sumar el segon triomf seguit

Amb baixes sensibles i 60 minuts amb 10 homes, els de Santi Triguero van treure els 3 punts de la visita a Reus. L’equip surt del descens.

Victòria èpica del Vilafranca al Municipal de Reus per 0-1. Els de Santi Triguero van superar el Reus en un partit en que absolutament tot el que es podia posar en contra, es va posar en contra. Primer amb el seguit de baixes que castigaven l’equip. Olmo, Cuadras, Cargol, David Toro, Cunill, Stephane i Totti lesionats i Cuadras tocat.

A més, l’equip es quedava amb un home menys, després de l’expulsió de Gerard Ramon al minut 38. El jugador penedesenc va veure dues grogues en dos minuts.

Així doncs, exercici de resistència, davant un dels candidats a l’ascens. Un Reus que va tornar a sucumbir davant el Vilafranca. Al minut 48 penal clar sobre Eric Via, que Xavi Pluvins no va perdonar.

Amb el pas dels minuts el 0-1 es mantenia, tot i la insistència reusenca. Varo i la defensa, sostenien un Vilafranca que es va emportar un gran ensurt a l’últim segon: Josep Ramon Sardà empatava sobre la botzina però el gol era en fora de joc. L’àrbitre assenyalava el final i es confirmava la segona victòria consecutiva d’un Vilafranca que obre dos punts de marge sobre el descens i confia en aixecar el vol.

Diumenge, a les 12h partit al Municipal contra el Tona.