Dissabte, 27 d'abril de 2024
El Club Natació Vilafranca tanca un cap de setmana intens

El gran ambaixador del club arreu del món, Toni Ponce, va brillar a la segona jornada de la Liga AXA, i a l’Open Illes Balears.

TONI PONCE, MILLOR NEDADOR A LA 2 JORNADA LLIGA AXA I OPEN NACIONAL ILLES BALEARS DE NATACIÓ ADAPTADA.

El nedador Vilafranquí va assolir a Palma de Mallorca quatre medalles d’or en les proves de 200 estils (2’53”65), 200 lliures (2’36”24), 50 esquena (39”46) i 100 braça (1’25”89). A més va aconseguir la millor marca del Campionat, amb el registre assolit als 200 estils, amb una puntuació de 933 punts, seguit d’Enrique Alhambra del CD Aquàtic Campanar, als 100 esquena, amb 783 punts.

DAVID PUJOL, CAMPIÓ DE CATALUNYA MÀSTER DE +40 I SOTS-CAMPIÓ DE CATALUNYA MÀSTER DE TOTES LES CATEGORIES.

En David Pujol, màster del Club Natació Vilafranca, es proclama campió de Catalunya en la categoria de +40, al IV Campionat de Catalunya Opens Màsters de Fons, que es va celebrar a Sant Andreu, en piscina de 50 metres. El nedador de l’entitat vilafranquina s’imposa amb un temps de 18’20”38 i només sent superat en la general per Javier Navarro del Club Natació Aquamàsters de la categoria +35 en un temps de 18’16”44.

PAULA GARCIA I BERNAT CARMONA COMPETEIXEN AL CAMPIONAT D’ESPANYA JÚNIOR I OPEN ABSOLUT A SABADELL. POL FERRET (CLUB NATACIÓ SANT ANDREU) SOTS-CAMPIÓ D’ESPANYA ABSOLUT JOVE I 4 ABSOLUT

Entre dimecres i diumenge de la setmana (21-25 de febrer) es va celebrar a Sabadell el Campionat d’Espanya júnior (16 i 17 anys) i Open Absoluto, on van participar gairebé 1100 nedadors/es.

Per part del Club Natació Vilafranca van participar Paula Garcia i Bernat Carmona. Paula García, en 50 esquena, va finalitzar desena, amb una marca de 31”75, assolint la millor marca de la historia del club en aquesta prova; també va nedar els 100 esquena(17ena) i els 200 esquena (14ena). Bernat Carmona va participar en les proves de 50 esquena (34e) i 100 esquena (32è).

En el mateix Campionat el nedador vilafranquí Pol Ferret (Club Natació Sant Andreu) es va proclamar sots-campió de Catalunya en la categoria sots-20 i quart classificat del Campionat d’Espanya Absolut en la prova dels 200 estils, obtenint la seva millor marca personal (2’04”00).

NIL MATA (200 ESQUENA) I ÀLEX PARRA (50 BRAÇA) ASSOLEIXEN LA MÍNIMA D’ESPANYA EN LA CATEGORIA INFANTIL.

Aquest dissabte es celebrar a Sitges la 4 Jornada de la Lliga Infantil Catalana (14 i 15 anys) i Trofeu Febrer, en la categoria júnior i absolut, amb participació de gairebé 30 nedadors/es del Club Natació Vilafranca.

En el transcurs de la competició Nil Mata va aconseguir la mínima d’Espanya Infantil en la prova de 200 esquena (2’14”50) i Àlex Parra, aconseguia mínima en els 50 braça (32”96).

El Campionat d’Espanya Infantil d’hivern tindrà lloc del 14 al 17 de març, a Terrassa, amb la participació de tres nedadors vilafranquins: Nil Mata (200 esquena), Àlex Parra (50 braça, 200 estils, 50 papallona i 100 papallona) i Júlia Salvà (50 i 100 lliures).