Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Dos detinguts per ordre de recerca i detenció i un altre per robatori de vehicle a Vilafranca

Dos detinguts per ordre de recerca i detenció i un altre per robatori de vehicle a Vilafranca

La Policia Local de Vilafranca va detenir dilluns 3 individus, a 2 dels quals els constava una ordre de recerca i detenció.

Els dos homes van ser detectats al barri de l’Espirall per patrulles de la Policia Local que eren coneixedores de l’ordre de recerca i detenció que tenien vigents. Les detencions es van produir cap a les 16h, amb 15 minuts de diferència entre les dues. Un dels individus estava en recerca per presumpta agressió sexual.
L’altra detenció es va produir passades les 12 de la nit de dilluns en un control documental de vehicles que la Policia Local va establir a la rotonda de l’avinguda Catalunya amb l’avinguda Pla del Diable. Examinant la documentació del conductor d’un vehicle, els agents van comprovar que el permís no l’habilitava per conduir a Estat Espanyol. Seguidament va arribar un conductor substitut per fer-se càrrec del vehicle, amb un altre vehicle que no tenia l’assegurança en vigor, motiu pel qual va ser immobilitzat. Mitjançant el sistema d’informació policial, els agents van poder comprovar que el vehicle que conduïa la persona sense permís habilitat tenia un requeriment pendent per robatori des del diumenge. Per quest motiu, el conductor va ser detingut. Així mateix, el conductor que s’anava a fer càrrec del vehicle va ser denunciat per conduir un vehicle sense assegurança en vigor i el vehicle va ser immobilitzat. Al conductor i l’acompanyant del vehicle que constava com a sostret se’ls va intervenir una navalla a cadascun.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: