Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

VeC demana al govern una campanya informativa sobre les millores en la regulació dels lloguers

Els comuns demanen que es convoqui una reunió del Consell d’Habitatge per parlar-ne, que es faci una àmplia campanya d’informació pública per donar-ho a conèixer

Aquest dilluns els membres de Vilafranca en Comú Ramon Arnabat i David Espinola han recordat que aquest febrer es publicarà l’Índex de Preus de Referència dels Lloguers a Catalunya (IPRLC), l’aplicació del qual afectarà directament nou municipis del Penedès, entre els quals Vilafranca.

David Espinola, assessor de Sumar al Congrés celebrava la proposta de regulació dels lloguers, especialment dels habitatges en mans de grans tenidors, s’hagi incorporat a la Llei d’Habitatge. Per la seva part, Ramon Arnabat, recordava a efectes pràctics com es veurà afectat la regulació dels lloguers.

Des dels comuns consideren que les afectacions al territori d’aquest canvi de normativa són importants, i per això demanen a l’equip de govern de la vila que es convoqui una reunió del Consell d’Habitatge per parlar-ne, que es faci una àmplia campanya d’informació pública per donar-ho a conèixer i que es reforci l’Oficina Municipal d’Habitatge per a garantir assessorament als veïns i veïnes que ho sol·licitin.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: