Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Òmnium Alt Penedès celebra l’Assemblea General Ordinària amb la presència de Xavier Antich

Aquesta assemblea servirà per formalitzar el relleu a la presidència de la junta penedesenca de l’entitat. Toni Vidal, actual president en funcions, és l’únic candidat.

Aquest dissabte a les 11 del matí se celebra a l’auditori del Vinseum l’Assemblea General Ordinària d’Òmnium Alt Penedès. En aquesta assemblea, a banda de presentar el pressupost i el pla de treball per l’any 2024, es renovarà la meitat de la junta de l’entitat a la comarca. D’aquesta manera es formalitzarà el relleu al capdavant d’Òmnium Alt Penedès després que el juliol de 2023, Jordi Parellada, que n’ha estat el president durant vuit anys, renunciés al càrrec i el substituís en funcions el fins aleshores vicepresident, Toni Vidal.
La de Toni Vidal és l’única candidatura presentada i a banda del càrrec de president també es renovaran el de tresorer i la meitat de les vocalies. En aquest sentit, l’actual tresorer, Pere Nin, i les vocals Cori Vilella i Teresa Domènech opten a repetir als seus càrrecs, i s’incorporen a la candidatura els vilafranquins José Antonio Barberá i Carme Ortoll, i la sadurninenca Frida Anglès.
El tancament de l’assemblea anirà a càrrec de Xavier Antich, el president nacional d’Òmnium Cultural, i en finalitzar l’acte, abans de l’actuació de la coral Laroc, es farà un homenatge als socis que compleixen cinquanta anys a l’entitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: