Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Òmnium organitza una nova ballada de sardanes a Vilafranca

Òmnium organitza una nova ballada de sardanes a Vilafranca

L’entitat ha previst dues ballades de sardanes aquesta tardor, la primera ja aquest diumenge i la següent el mes de desembre.

El pròxim diumenge 12 de novembre a les 12 del migdia, Òmnium Alt Penedès, conjuntament amb les entitats Vilafranca Sardanista i l’Escola de Sardanes Visca, organitza una ballada de sardanes amb la vilafranquina Cobla Catània. L’activitat tindrà lloc a la Plaça Penedès, on s’instal·larà el Punt Òmnium en el marc del mercat d’artesania, brocanters i pintura de Vilafranca.

Aquesta convocatòria serà la primera d’aquesta tardor en què l’entitat cultural preveu una segona jornada sardanista el diumenge 10 de desembre a la mateixa hora però en aquest cas comptant amb la presència de la Cobla Reus Jove.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: