Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Les parades del bus urbà de Sant Sadurní incorporen una nova senyalística

Les parades del bus urbà de Sant Sadurní incorporen una nova senyalística

A través de l’app mòbil permet a persones amb dificultat visual i població en general obtenir informació sobre el servei.

Moventis, divisió de transport col·lectiu de persones de Moventia, en col·laboració i amb el suport de l’Ajuntament de Sant Sadurní, ha implementat una tecnologia de senyalística per a millorar l’accés a la informació del servei urbà de transport de la ciutat a persones en situació de discapacitat visual, i per a la ciutadania en general.

El nou sistema integrat a l’app mòbil de Moventis té com a objectiu solucionar les dificultats a les que s’enfronten les persones en situació de discapacitat a l’hora d’utilitzar la senyalística habitual. Mitjançant un escaneig del dispositiu mòbil a llarga distància, amb possibilitat de moviment i de lectura múltiple d’uns codis situats a les parades d’autobús, s’ofereix una major autonomia per conèixer amb precisió la situació de la parada i la informació necessària sobre la localització del bus, l’hora de pas, entre d’altres.

La integració d’aquest sistema amb interfície 100% fàcil d’emprar per a persones amb situació de discapacitat visual converteix Sant Sadurní en un municipi més intel·ligent i inclusiu.

El servei urbà de transport de Sant Sadurní ha estat la primera concessió en que Moventis ha posat en marxa aquest revolucionari sistema.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: