Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Copa Comarcal de Futbol del Consell Esportiu comptarà amb 16 equips més aquest any

El Consell Esportiu arrenca l’any amb la tercera Copa Comarcal de Futbol, que comptarà amb 24 equips en la seva tercera edició. S’incorporen equips infantils masculins i benjamins-alevins femenins.

L’inici d’any suposa també el retorn a les aules, i, en conseqüència, la represa de les competicions del Consell Esportiu de l’Alt Penedès. Aquesta vessant de l’esport no federat creix any rere any en nombre de participants i de disciplines. Una de les clàssiques, com el futbol, viu a partir d’aquest cap de setmana una de les grans cites del curs.

Durant 3 setmanes, té lloc la tercera Copa Comarcal de futbol. Aquest 27 de gener a Sant Quintí, el 3 de febrer a Avinyonet i el 17 de febrer, després de Carnaval, a Sant Martí. Tres dies en què els equips Benjamins i Infantils masculins i els benjamins-alevins femenins lluitaran per ser campions.

La Copa va néixer fa tres anys amb l’objectiu de donar un nou alicient als equips que disputen la lliga escolar. L’èxit ha estat tal, que enguany es passa de 8 a 24 equips participants. Després de dues edicions en què només participaven equips benjamins masculins, aquesta tercera comptarà també amb infantils masculins i benjamins-alevins femenins.

Tres caps de setmana de feina pels monitors i responsables de joc, però, al cap i a la fi, una feina agraïda.

Aquesta Copa és només una mostra del bon estat de salut de l’esport escolar a la nostra comarca. El ventall d’esports va del futbol, el cros, l’hoquei i el bàsquet, fins els escacs, el patinatge, la gimnàstica o un voleibol en auge.

Així doncs, dissabte, el Consell Esportiu entra en mode Copa. Tres caps de setmana farcits de futbol, diversió i joc net.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: