Dilluns, 29 d'abril de 2024

Els Monjos Basquet Club comença l’any amb derrota contra el Centre Catòlic (70-81)

L’equip ocupa posicions de descens a Segona Catalana, però només es troba a dues victòries d’una còmode quarta plaça. Màxima igualtat, amb tota la segona volta encara per davant.

Derrota dels Monjos davant un Centre Catòlic de l’Hospitalet que segueix líder del grup 4 de Primera Catalana. Per la seva banda, els penedesencs, segueixen immersos en una situació delicada a la classificació. Els de Manel Ruiz van anar a remolc tot el partit, sense opció de lluitar per la victòria.

El parcial del primer quart va ser una llosa que va acompanyar l’equip tot el partit. 9-24 al final dels primers 10 minuts.

Al segon quart els locals van apretar en defensa i això es va veure reflectit al marcador. Els Monjos aconseguia reduir la diferència a només 5 punts amb el 24 a 29, però van marxar al descans perdent per 9 punts; 26 a 35. Algunes decisions arbitrals, quan els locals s’acostaven al marcador, van descentrar els jugadors.

Al segon temps l’equip ja no va tornar a gaudir de cap opció per mirar de lluitar el triomf. Amb un tercer parcial d’empat a 24, es mantenien els 9 de desavantatge.

També màxima igualtat a l’últim quart, amb 20 a 22 pels visitants. De no ser per l’inici nefast de partit, els Monjos haguessin pogut competir de tu a tu, però partint amb un menys 15, la cosa es va complicar massa. Al final, derrota per 70 a 81.

L’equip, en descens, és ara mateix 11è classificat amb 5 victòries i 7 derrotes. Tot i això, la igualtat a la taula els deixa a només dos triomfs de la quarta posició.