Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí buscarà tancar la primera volta en primera posició a la pista gallega del Ordes

Els vilafranquins es desplaçaran dues setmanes consecutives a La Corunya (Ordes i Dominicos). Aquest dissabte visiten l’Ordes, penúltim classificat.

El rival del Patí Vilafranca, aquest dissabte a les 18:30h, l’Ordes, compta gairebé tots els seus partits per golejada. L’equip gallec, que es reestrena a la OKLliga Plata aquest curs, 11 anys després de la seva última aparició, és un dels equips que té assumit des de l’inici que lluitarà per no tornar a baixar.

Tot i la diferència de nivell amb la majoria de rivals, tenen opcions de permanència. Un objectiu que es jugaran els tres gallecs, que ara ocupen les tres últimes posicions. Lubians, amb 4, i Ordes, amb 6, baixarien a Bronze. Però el tercer en discòrdia, el Dominicos, es troba només un punt per sobre del descens, amb 7.

Situació radicalment oposada a la del Patí, líder amb 24 punts. L’equip buscarà mantenir aquesta condició una jornada més. Per fer-ho haurà de superar un Ordes que en l’últim compromís de lliga contra el Vendrell, queia per un contundent 9-2. També el cap de setmana passat, per terres catalanes, perdien a Tordera per 7-4.

La idea del Patí és clara: al guanyar aquest cap de setmana, assegurant així la primera posició al final de la primera volta, fet que definirà el rival que es trobarà a les semis de la Copa Princesa.

Si no hi ha cap ensurt i el Patí es manté líder, jugarà contra Palafrugell, Taradell o Lloret. Diumenge sortirem de dubtes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: