Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Detinguda una dona multireincident que creava problemes de delinqüència al barri de l’Espirall

Detinguda una dona multireincident que creava problemes de delinqüència al barri de l’Espirall

Aquests darrers dies la Policia Local de Vilafranca ha fet diferents actuacions i detencions en la línia de millorar i garantir la seguretat ciutadana a la vila.

Aquest dijous, la Policia Local de Vilafranca va detenir a una dona que tenia pendent una ordre judicial d’ingrés a presó cursada per el Jutjat Penal de Vilanova. La detenció es va produir al carrer Gelida, al barri de l’Espirall, i es van instruir diligències judicials per al seu ingrés en el centre penitenciari.

Aquesta detenció es considera molt rellevant per part de la Policia Local, ja que aquesta dona creava continus problemes de convivència i delinqüencials, sobretot al barri de l’Espirall. Només l’any 2023 es va veure implicada en 26 intervencions policials.

D’altra banda, aquest dimecres passat dos agents de la Policia Local van frustrar un robatori a un vehicle estranger a l’AP7. Els agents, que es trobaven fora de servei, varen observar com un vehicle que circulava per l’AP7 en direcció a Vilafranca, indicava a un turisme amb matrícula estrangera que tenia una avaria fent-lo parar al voral de l’autopista.

En aquell moment els dos agents van aturar el seu vehicle al mateix lloc, instant en què els autors del robatori varen sortir a gran velocitat sense poder cometre el robatori. En aquell moment, el conductor estranger i els agents de la Policia Local van iniciar una persecució que va finalitzar al polígon Els Cirerers de Vilafranca, on el vehicle perseguit va patir un accident quedant immobilitzat pels danys i els seus ocupants van fugir entre les vinyes. Es van instruir diligències policials i el cos de Mossos d’Esquadra s’ha fet càrrec de la investigació.

Finalment en les darreres setmanes la Policia Local ha detingut dues persones amb Número d’Identitat d’Estranger (NIE) que s’havien presentat a les proves per obtenir el permís de conduir amb documentació falsa. Les detencions es van produir els dies 8 i 18 de gener, quan funcionaris de la Prefectura Provincial de Trànsit de Barcelona, responsables de les proves per obtenir el permís de conduir, van tenir sospites que la documentació que presentaven les persones era falsificada. En els dos supòsits, la Policia Local va esbrinar la identitat de les persones i va procedir a la seva detenció pels delictes de falsificació documental i usurpació d’estat civil. Es van instruir diligències judicial.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: