Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La primera fase de les obres del camp de futbol de Sant Sadurní estarà acabada al mes d’abril

És una obra complexa amb un pressupost de 2,3 M€ i que no podrà entregar-se en les seves dues fases pendents dins el termini per un alentiment a causa del plantejament inicial del projecte.

L’alcalde de Sant Sadurní Pere Vernet, juntament amb la regidora d’esports Miren Arantzazu Molina, feia públic en roda de premsa els terminis de la primera fase de les obres que s’estan realitzant al camp de la Triola de Sant Sadurní.

Les noves graderies del camp i els vestuaris està previst que s’entreguin en un termini de quatre mesos. Unes obres que van començar a mitjans del 2022 i que es dividien en 3 fases.

Els vestidors s’ubicaran entre el camp de futbol 7 i el de futbol 11, amb una graderia coberta a la part superior amb capacitat per a uns 350 espectadors, ampliable. 10 vestidors seran per a equips, i quatre pels àrbitres.

És una obra complexa amb un pressupost de 2,3 M€ i que no podrà entregar-se en les seves dues fases pendents dins el termini per un alentiment a causa del plantejament inicial del projecte.

Si s’aconsegueix pactar aquesta rescissió amb l’empresa constructora, el següent pas serà licitar les altres fases, prioritzant la reforma de la part de recepció del camp, la seu social, el bar i les voreres del carrer.

Una de les prioritats de l’equip de govern és assegurar el correcte funcionament de les instal·lacions durant aquestes obres i que la unió esportiva Sant Sadurní, que és l’entitat que les utilitza tingui les menors molèsties possibles.

Les noves instal·lacions també tenien previst reubicar el camp de futbol 7 i les pistes descobertes, a més de l’enderroc de les antigues graderies, per tal de construir un segon pavelló a la zona de les pistes. Ara mateix, aquest projecte està a l’aire a l’espera que es resolgui el pacte entre Ajuntament de Sant Sadurní i empresa constructora.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: