Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joieria Moner proposa ‘Tortells de reis enjoiats’ amb 5 pastisseries de la Vila

La campanya consisteix en amagar 10 joies, 5 anells i 5 polseres, en 10 tortells de reis fets per 5 pastisseries de Vilafranca.

Aquest matí s’ha presentat aquesta iniciativa que impulsa la joiera Gena Moner i que ha aconseguit engrescar cinc pastisseries de la Vila per tal de fer encara més atractiu adquirir un tortell de reis entre el 5 i 6 de gener.

Com apunta Gena Moner, han elaborat 10 joies d’or de 18 quilats que repartiran entre les pastisseries per tal que les posin juntament amb el rei en els seus tortells. Cada pastisseria en rebrà dues, una polsera i un anell, que es posaren en dos tortells d’entre el miler que elaboren per aquestes festes. Tots els tortells portaran una targeta explicativa, però només 10 tindran premi.

Moner remarca que de fet la campanya es pot considerar que té triple premi. A banda de comprar un tortell de qualitat, algú aconseguirà també una joia, i els premiats rebran també de la pastisseria un postre d’obsequi.

Les pastisseries que participen de la campanya son Galí, Parés, Rius, Trens i Bertran. Des d’aquesta darrera, Ramon Bertran apunta que van rebre la proposta amb sorpresa, però que no van dubtar a acceptar-la. Des de les pastisseries remarquen que dels 5.000 que fan entre les cinc pastisseries, es venen tots.

Els tortells es posaran a la venda, com és habitual, el 5 de gener; però les pastisseries reconeixen que ja tenen comandes i reserves.

Des de Moner remarquen que la voluntat és reforçar el comerç local, i la il·lusió per comprar i compartir el tortell de Reis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: