Divendres, 3 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Sant Ramon, presidit des de fa dues setmanes per Bernard Gutiérrez, estrena samarreta i nom

Des d’aquest cap de setmana el sènior de Primera Catalana s’anomena ‘Joieria Moner Club Patí Sant Ramon’. L’equip estrenava nom i equipació en l’últim partit contra el Barberà (2-2).

El Club Patí Sant Ramon viu des de fa poques setmanes una nova era, però amb els mateixos valors de sempre. Un exemple d’aquesta etapa que tot just comença, encapçalada pel president Bernard Gutiérrez, és la nova samarreta, que es presentava aquest dissabte, juntament amb la denominació del primer equip: Joieria Moner Club Patí Sant Ramon, per primera vegada, incorporant el nom d’un sponsor.

Durant la roda de premsa de presentació de les empreses col·laboradores aquesta temporada, també sortia a la llum la nova equipació, amb la qual volen encarnar els valors del club col·legial.

Bona mostra de la germanor que es viu al club, va ser la presència de tots els jugadors de l’equip de Primera Catalana a l’acte de dissabte.

I només un dia després, el Sant Ramon de Primera Catalana estrenava la seva nova pell, amb empat a 2, davant el Barberà, en el partit de la desena jornada, disputat a la Poliesportiva. Els de Litus Martínez, a un punt de la salvació, treien aquest empat, gràcies als gols de Joan Hill i Lluís Hill.

Un partit que a la mitja part va comptar amb la presència de l’equip prebenjamí C, que disputava un partidet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: