Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

FC Vilafranca comença a preparar l’últim partit de l’any, amb l’adéu de Sergi Escofet

El vilanoví havia perdut molt protagonisme aquest curs sota les ordres de Santi Triguero. Decisió molt meditada pel jugador, que marxa al San Mauro (gr.2 Primera Catalana) buscant ser important.

Sergi Escofet va obrir la temporada del FC Vilafranca amb un gol al camp de la Rapitenca, que donava els tres punts en la primera jornada. Probablement, en aquell moment, ningú, tampoc ell, imaginava que seria el seu últim gol amb l’equip. Aquest dimarts al vespre el club anunciava l’adéu del vilanoví, de 26 anys.

Escofet, titularíssim en les últimes campanyes, no estava gaudint del mateix protagonisme als esquemes de Santi Triguero, i marxa del Vilafranca buscant més minuts. Aquest curs només havia disputat 9 partits en 13 jornades, amb 401 minuts sobre el verd. Des del 29 d’octubre, quan va ser titular a la derrota contra el Peralada, només havia disputat 4 minuts contra el Badalona. La impossibilitat de fitxar per un altre equip de Tercera en la mateixa temporada, segons marca la norma, l’ha portat a fitxar pel San Mauro, actual líder del grup de Primera Catalana.

Escofet posa punt i final a una etapa de gairebé 8 temporades, en què ha vestit la quatribarrada prop de 160 partits.

És sense dubtes, la notícia de la setmana per un Vilafranca que ja prepara el partit de diumenge a les 12h a l’Hospitalet. Últim partit del 2023 davant l’actual segon classificat. A hores d’ara, el tècnic, pendent de recuperar alguns del jugadors lesionats, després d’una setmana sense competició. Qui no estarà disponible és Toni Cunill: el central marxava lesionat al final del partit contra el Castelldefels, i ja es coneix el seu diagnòstic: luxació a la ròtula del genoll dret, amb afectació al cartílag, que el mantindrà entre 2 i 3 mesos fora dels terrenys de joc.

Passi el que passi en el compromís de diuemenge a la Feixa Llarga, l’equip començarà el nou any fora del descens. La victòria de fa dues setmanes contra el Castelldefels dona un marge de 4 punts respecte el descens. Per davant, encara, 21 jornades, amb tot per decidir.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: