Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí buscarà refermar el liderat en l’últim partit de l’any dissabte a Cerdanyola

Oportunitat de marxar a l’aturada nadalenca amb quatre punts d’avantatge respecte el Cerdanyola, actual segon classificat. L’equip arriba al partit amb el dubte de Sergi Torné.

Aquest dissabte, a les 20h, el Patí Vilafranca, líder del grup nord de l’OKLliga Plata, visita el segon classificat, el Cerdanyola. Tots dos només estan separats per un punt. Això converteix el partit en una oportunitat de marxar de vacances amb un còmode coixí de 4 punts, que permetria començar l’any amb més tranquilitat.

Tot i que encara queda molta lliga per davant, una victòria en aquest partit també suposaria fer un important cop sobre la taula.

Els de Toni Aranda encara no han perdut cap partit aquest curs, i només s’han deixat punts en els empats a Vic i el Vendrell. El Cerdanyola és un equip amb els noms destacats de Marc Coy i Erik Gual, dos dels tres màxims golejadors de la categoria o un experimentat Alvaro Gimenez, i posarà a prova la condició d’imbatut del Vilafranca.

Amb aquest partit, els vilafranquins tancaran un any en què han viscut les dues cares de l’esport: la temporada passada descendint de l’OKLliga i aquesta amb la il·lusió de tornar a pujar. Un 2023 que ha passat volant.

El Patí ja ha fet la carta als reis, demanant sobretot mantenir les bones sensacions d’aquest inici de lliga en els mesos que queden per davant.

De cara al partit de dissabte, tots els disponibles, a l’espera de Sergi Torné, amb molesties al turmell i que serà dubte fins a ultimíssima hora. La intenció és poder comptar amb ell.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: