Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Noia viatja fins a Monza per disputar l’anada dels vuitens de final de la Europe Cup

Els sadurninencs comencen la seva aventura en una competició que van guanyar per última vegada el 2014, quan encara es denominava Copa CERS.

El Noia disputa aquest dissabte a les 20:45h el partit d’anada dels vuitens de final de la Europe Cup davant el Monza. Els sadurninencs debuten a l’antigament coneguda com a CERS, una competició que porta bons records a l’equip, que va proclamar-se campió l’any 2014. 10 anys després aspiren a tornar a coronar-se, però, per fer-ho, hauran d’avançar de ronda.

L’equip de Pere Varias es desplaça aquest cap de setmana fins a Monza, per enfrontar-se a un conjunt italià que no arriba en un bon moment a la seva lliga. De fet, els italians són 11ens i ocupen una de les quatre places de promoció de descens a la Serie A2, la segona divisió del país.

Malgrat això, són un dels habituals de les competicions europees i un equip amb potencial. Aquesta temporada han estat capaços d’empatar al seu campionat domèstic amb equips de Champions com l’Amatori Lodi o el Trissino.

Ben diferent és la situació del Noia a l’OKLliga. L’equip és segon classificat, i ja té el bitllet per la Copa com a cap de sèrie. L’única taca en l’historial aquest curs és, precisament, Europa. Els roig-i-negres no van ser capaços de superar la prèvia de la Champions i es van veure relegats a la segona competició continental. Un torneig engrescador, i que deixa l’equip a només 4 partits d’un títol.

Serà important treure un bon resultat a l’anada aquest dissabte, i és que la tornada no es disputa fins d’aqui un mes. El 20 de gener l’Ateneu viurà el segon i definitiu partit d’aquesta eliminatòria, que el Noia confia en superar, si manté el nivell mostrat durant la major part de la temporada. L’equip està sent un dels més competitius i rocosos, això serà la clau per dissabte.

El Noia comptarà amb tots els seus efectius disponibles per intentar assaltar el PalaRovagnati de Biassono, pista on buscaran un bon resultat de cara a segellar el passi a quarts el mes que ve a l’Ateneu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: