Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca diu adéu al 2023 amb la sisena derrota del curs fora de casa

Derrota per 3-1 a l’Hospitalet per tancar l’any. Malgrat aquest resultat, l’equip es manté un punt per sobre del descens. El 7 de gener, retorn a la competició, a casa, contra el Mollerussa.

Des del 10 de setembre que el FC Vilafranca no guanya com a visitant. Des del triomf a l’estrena lliguera al camp de la Rapitenca, ja són sis sortides consecutives amb derrota. L’equip de Santi Triguero tancava l’any 2023 al camp de la Feixa Llarga, on l’Hospitalet es va imposar per 3-1.

Tot i que els primers compassos no van ser del tot dolents, el bon inici del Vilafranca va durar 10 minuts. A partir d’aqui va començar el patiment davant les ofensives rivals, que passat el quart d’hora es van acabar materialitzant. Sehou Sarr perdonava un mà a mà claríssim contra Varo, però al 17 Cristian Lobato obria la llauna castigant la manca de contundència defensiva vilafranquina.

I cinc minuts després el 2-0, després d’una gran jugada des de la banda dreta que Albert López enviava al fons de la xarxa.

La derrota momentània al descans podria haver estat pitjor, amb tres aproximacions perilloses dels locals. En la més clara, Eric Via salvava el tercer gol sobre la línia. També Joel Lasso, fregava el gol.

Al tornar dels vestidors la reacció vilafranquina va ser evident. Elogiable la imatge de l’equip al segon temps, tot i no veure’s recompensada. L’equip va somiar amb la remuntada.

Al 64, Genís Cargol rebia la bola al punt de penal, a passada d’Arnau Cuadras. Bona maniobra del 14, que situava el Vilafranca a només un gol.

Però la il·lusió va durar només 10 minuts. Al 74, Sehou Sarr penja aquesta bola dins l’àrea. Oscar Gómez acaba rematant sol i fa el 3-1. Jugada que va aixecar polèmica al quadre penedesenc, que defensava que la bola no havia entrat del tot. Gol fantasma en tota regla, tot i que veient la posició de Dani Rubio, defensa que rebutja la bola, es molt probable que aquesta hagués traspassat la línia. Difícil d’esbrinar. Les explicacions del linier tampoc van satisfer els visitants.

Aquesta acció va treure del partit al Vilafranca, que a les acaballes es quedava amb un menys, després de l’expulsió d’Eric Via, al veure la segona groga. Canario fregava el 4-1, estavellant la falta al travesser.

El Vilafranca tanca la jornada un punt per sobre del descens, amb 14. Per darrere, amb 13, el Mollerussa, primer rival del 2024, el 7 de gener al Municipal; Rapitenca, amb 11, i Castelldefels, cuer amb 10.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: