Diumenge, 3 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Vilafranca Activa signa un conveni de col.laboració amb ‘Parlem Telecom’

Vilafranca Activa signa un conveni de col.laboració amb ‘Parlem Telecom’

L’entitat comercial ha aconseguit diferents avantatges per a totes aquelles persones que tenen la targeta ‘Vilafranca Activa’ i també per a les que treballen en les botigues associades

L’associació de professionals Vilafranca Activa ha signat un conveni de col·laboració amb ‘Parlem’ mitjançant el qual la companyia de telecomunicacions oferirà descomptes exclusius en mòbils i serveis, amb un tracte personalitzat i preferent. Dels avantatges aconseguits se’n podrà beneficiar totes aquelles persones que tenen la targeta ‘Vilafranca Activa’ i també totes les que treballen als comerços associats.

Amb l’acord ‘Parlem’ ofereix durant un any un descompte del 10% del preu de venta al públic de les tarifes disponibles a web segons les condicions que es publiquin a la seva pàgina web. Tanmateix, oferirà avantatges en l’accés d’internet de banda ampla, solucions professionals de telefonia fixa i centraleta virtual, així com proximitat i rapidesa en l’atenció.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: