Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca Activa obre ‘la Botiga al carrer’ a la participació de tots els comerços de la vila

L’associació Vilafranca Activa fa una crida a la participació en aquesta edició de ‘La botiga al carrer’, i sobre tot a que comerciants i professionals de tots els barris se sumin a l’entitat.

L’associació de comerciants i professionals Vilafranca Activa ha presentat aquest dimarts una nova edició de la Botiga al Carrer, per primera vegada oberta a tots els comerços de la vila. Aquest esdeveniment té l’objectiu de promocionar el comerç de proximitat durant la temporada de rebaixes i, alhora, oferir-ho a botigues de tots els barris.

L’entitat està treballant per arribar a tots els barris i promoure el comerç de proximitat a través de tots els comerços de Vilafranca, indiferentment del barri on es trobin. Actualment compten amb uns 160 establiments associats.

Tots aquells comerços que vulguin sumar-se a aquest esdeveniment, podran posar una paradeta davant del seu local, sempre complint uns requisits mínims com per exemple que la vorera faci un mínim de 4m d’amplada. En el cas de no complir-se aquest requisit, Vilafranca Activa ofereix reubicar aquestes paradetes en zones més àmplies com la plaça de la Vila, la rambla de la Girada o la rambla Sant Francesc.

Aquesta edició de la Botiga al carrer es realitzarà el divendres 2 i dissabte 3 matí i tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: