Dimecres, 6 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní aprova el conveni amb l’INCASOL per impulsar el polígon de Can Ferrer III

L’Ajuntament va convocar dimarts un ple extraordinari per aprovar aquest punt que va quedar fora del ordre del dia del darrer ple per un problema informàtic.

Aquest dimarts es va celebrar un ple extraordinari i urgent de l’Ajuntament de Sant Sadurní per tal d’abordar dos punts de l’anterior sessió que es van retirar finalment de l’ordre del dia per un problema informàtic en l’accés als expedients i la documentació.

D’una banda, es va donar llum verda, amb el suport de tots els grups i l’abstenció de la CUP, a l’aprovació definitiva del conveni urbanístic amb l’Institut Català del Sòl per al desenvolupament del polígon de Can Ferrer III.

En relació amb aquesta qüestió, l’alcalde va apuntar que les obres de remodelació de la carretera entre Sant Sadurní i Masquefa, que estan previstes per l’any 2025, inclouran un pas per connectar el barri Vilarnau amb el polígon.

En el segon punt el govern va comptar amb el vot favorable de la CUP per aprovar les bases reguladores de subvencions per les activitats culturals i de cultura tradicional. La resta de grups de l’oposició s’hi van abstenir.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: