Dimecres, 29 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sant Quintí impulsa un procés de participació ciutadana per la definició del POUM del municipi

Sant Quintí impulsa un procés de participació ciutadana per la definició del POUM del municipi

Les persones que no puguin assistir als dos tallers participatius que es fan aquest mes de novembre, poden contestar l’enquesta telemàtica fins a finals d’aquest mes.

L’Ajuntament de Sant Quintí de Mediona ha iniciat un procés de participació ciutadana per avançar en la definició del Pla d’Ordenació Urbanística del Municipi (POUM). El consistori ha encetat aquest programa amb una sessió informativa oberta a la ciutadania que continuarà, durant el mes de novembre, amb dos tallers pràctics on s’abordaran diferents qüestions relacionades amb el context econòmic, social i territorial del municipi i una enquesta online que també permetrà participar-hi a distància.

L’aprovació d’un POUM, posant al dia la normativa actual que és de 1984, permetrà protegir i potenciar el patrimoni arquitectònic i històric de la vila, representat per edificis com El Jardí, la casa Weyler o la rectoria vella i altres elements estructurals del nucli antic. També permetrà completar la urbanització de carrers o vials ubicats en punts com Matàssens o la zona de la Moreneta, i millorar la connexió amb barris com La Soleia. A més, serà un instrument per protegir i regular zones de gran riquesa paisatgística, com l’entorn de Les Deus, i per incidir en qüestions com les polítiques d’habitatge social i d’habitatge públic a la vila.

L’Ajuntament ha habilitat un apartat a través de la plataforma de participació ciutadana Decidim amb tota la informació del procés participatiu. Els tallers participatius se celebraran els dies 23 i 30 de novembre a 2/4 de 7 de la tarda a la Sala Polivalent El Jardí amb inscripció prèvia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: