Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Mireia Altés i Roger Saumell, del Sant Ramon, campions a la Copa d’Europa de Patinatge

Mireia Altés i Roger Saumell, del Sant Ramon, campions a la Copa d’Europa de Patinatge

Aquesta setmana passada s’ha celebrat a la ciutat de Pula, Croàcia, la Copa d’Europa de Patinatge Artístic organitzada per la World Skate Europe.

La parella de patinatge artístic formada per Mireia Altés i Roger Saumell s’ha proclamat campiona a la Copa d’Europa de Patinatge Artístic, organitzada la setmana passada per la World Skate Europe, a la ciutat de Pula, Croàcia. La parella de patinadors del Club Patí Sant Ramon participava en representació de la Real Federación Española de Patinaje (RFEP) en la categoria de Parelles d’Artístic Sènior Intermediate.

Aquesta ha sigut una gran temporada per la parella ja que van començar a entrenar conjuntament fa poc més d’un any. Gràcies als resultats obtinguts al campionat d’Espanya, van ser seleccionats per a competir al campionat europeu d’aquesta passada setmana.

La delegació del Club Patí Sant Ramon va marxar cap a Croàcia el dia 2 de novembre acompanyats dels tècnics Daniel Vázquez i Mariona Acedo. La competició es va celebrar el dissabte dia 4 on la parella del club vilafranquí va assolir la primera posició. Així, la Mireia Altés i el Roger Saumell es proclamaven campions de la Copa d’Europa.

Amb aquest campionat tanquen la seva primera temporada brillant en competició, en què també han sigut entrenats pels tècnics Carlos Mur i Sandra González.

Aquesta parella sènior del Sant Ramon seguirà treballant els propers mesos per consolidar-se com una de les parelles punteres a nivell nacional de cara a la temporada 2024.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: