Dimecres, 6 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les 3es Jornades d’Economia de l’Alt Penedès i el Garraf tracten l’economia social i solidària

Les Jornades es proposen els dies 15 i 16 de novembre al castell de Penyafort, a Santa Margarida i els Monjos.

Les 3es Jornades d’Economia de l’Alt Penedès i el Garraf faran un recorregut per l’economia social. Aquest és un sector molt present a les nostres comarques, amb exemples tan reconeguts, entre d’altres, com Actua, Arqueovitis, Bildi, Entrem, Formació i Treball, La Fura, Mas Albornà i Tegar. Aquestes organitzacions de component social i cooperatiu estan representades en el programa de ponències. També tenen espai propi els grups Abacus i Àuria.
La sala d’actes del castell de Penyafort acollirà les dues sessions matinals, de dimecres 15 i dijous 16 de novembre, amb intervenció d’experts en economia social i també amb la participació de representants institucionals que exposaran les seves directrius polítiques orientades a l’economia cooperativa i solidària. L’organització de les 3es Jornades d’Economia de l’Alt Penedès i el Garraf va a càrrec de les Cambres de l’Alt Penedès i el Garraf, la Federació Empresarial del Gran Penedès i l’Agència de Desenvolupament Econòmic del Garraf, amb la complicitat de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos i el suport de la Diputació de Barcelona. Amb els organitzadors, han fet pinya l’Ateneu Cooperatiu Coopsetània, el patrocini de Redman i XTA i la col·laboració de Cafès Novell, Grup Ondunova, La Granja i Mallart.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: