Dimecres, 6 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La mobilitat sostenible i millors equipaments, dues de les propostes de VEC pels pressupostos

També consideren essencial la transició energètica, una ampliació dels serveis, el benestar del veïnat i dels animals i un urbanisme centrat en les persones

Vilafranca en Comú ha presentat les seves propostes en relació als pressupostos d’enguany, amb l’objectiu d’avançar cap a una vila, diuen, “per a tothom, més verda, més habitable, més lila i més justa”. En aquesta línia, els comuns impulsen quatre eixos de treball que consideren essencials per transformar Vilafranca: la transició energètica i la mobilitat sostenible, una millora i ampliació dels serveis i equipaments públics, el benestar de veïns i veïnes i també dels animals, i un urbanisme centrat en les persones.

Entre les propostes concretes que han presentat al govern hi ha, entre d’altres, la posada en marxa d’una comunitat energètica local, instal.lació de plaques solars a tots els terrats municipals, estudi tècnic de l’ús de l’antic hospital i el canvi de model en la relació amb les entitats animalistes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: