Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La inflació i la manca de voluntaris marquen el Gran Recapte 2023

Aquest passat cap de setmana ha tingut lloc el Gran Recapte, un esdeveniment que se celebra anualment a les portes de les festes de Nadal.

L’edició d’enguany ha estat marcada per la inflació i la manca de voluntaris, tot i la gran quantitat de supermercats de la vila adherits.

Segons Núria Figuera, presidenta del Rebost Solidari, l’objectiu era assolir la xifra de l’any anterior, on es van recaptar prop de 11.500 quilos. Figuera assenyala que la primera part del divendres va ser força fluixa, però que a mesura que va anar avançant el dia la recollida de productes va anar incrementant. L’organització calcula que el primer dia es van aconseguir uns 5.000 quilos d’aliments.

A falta d’anunciar les dades oficials, Figuera sosté que estan contents i que la recollida s’assimila a la de l’any passat, tot i la falta de voluntaris durant les hores centrals del dia. D’altra banda, es recorda que les aportacions monetàries encara estaran actives fins al 30 de novembre i també es poden fer donatius via Bizum o a través dels caixers automàtics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: