Dissabte, 4 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Festa del Most de la Ràpita compleix 50 anys

La Festa del Most de la Ràpita compleix 50 anys

Aquest cap de setmana es fan els primers actes, amb la projecció d’un documental que s’emmarca en la programació del Most Festival. Les activitats principals a la Ràpita tindran lloc el proper.

La Ràpita celebra a partir d’aquest cap de setmana la 50a edició de la Festa del Most, amb unes activitats començaran divendres dia 10 amb la projecció del documental ‘Cep, persona, raïm i vi’, a càrrec del realitzador rapitenc Ivan Palau, inclòs en la programació del Festival Most al Penedès.

L’endemà dissabte al matí es farà la tradicional capta d’inici de festa i a la tarda el lliurament dels premis literaris Joan Mañé i Guillaumes, que enguany arriben a la trenta-cinquena edició.

Els actes de diumenge inclouran al matí les tradicionals convocatòries del concurs de poda de la Ràpita ‘Paulino Santó Batlle’, la Gimcana de Tractors i la gimcana infantil de tractors. Les proves i demostracions es duran a terme a la zona del costat de l’escola Sant Domènec i finalitzaran amb un dinar d’aniversari on es preveu la participació de les persones que han estat membres del grup de joves al llarg d’aquests darrers 50 anys.

Al llarg de la propera setmana es duran a terme també activitats com la tradicional nit de muntanyisme, amb Josep Sabaté, o una xerrada vitivinícola a càrrec d’Ivan Palau.

Els dies 17, 18 i 19 es duran a terme els actes centrals de la Festa del Most.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: