Diumenge, 25 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Aquest cap de setmana comença la 49a Festa del Most de la Ràpita

Aquest cap de setmana comença la 49a Festa del Most de la Ràpita

Els actes centrals es duran a terme a partir del proper 11 de novembre, quan s’inaugurà la 49ena Mostra de Vins i Caves del Penedès.

Les activitats engegaran aquest dissabte dia 5 a 2/4 d’11 del matí davant el Centre Cultural i Recreatiu Rapitenc, amb la capta d’inici. A les 6 de la tarda es lliuraran els XXXIV premis literaris Joan Mañé i Guillaumes, a l’Escola Sant Domènec.

De cara a diumenge es realitzarà el 27è concurs de poda de la Ràpita ‘Paulino Santó Batlle’, i es farà la 9a Gimcana de Tractors infantil i la 26a Gimcana de Tractors.

Per la propera setmana, divendres 11 de novembre s’encetaran els actes centrals amb l’encesa de la traca d’inici de festa a 3/4 de 10 de la nit a l’avinguda del Penedès. Seguidament, al Centre Cultural Recreatiu Rapitenc, s’inaugurarà la 49a Mostra de vins del Penedès i Cava. I a continuació, es realitzarà el pregó de la Festa del Most, a càrrec de Cristina Martí, expresidenta del Grup de Joves.

Després tindrà lloc la tradicional premsada de raïm amb l’obtenció del most del 2022, per finalitzar, amb la nit musical a càrrec de David Xufré.

El dissabte 12 al matí tindrà lloc el 34è Corremost – cercavila de vehicles sense motor –, el taller infantil ‘Posa color a la Festa del Most’ i ‘Caram quin vermut!’, un tast-vermut enogastronòmic creatiu. A la tarda, a 2/4 de 8 del vespre, es farà el 11è Corre-Cellers i a les 11 de la nit actuació amb ‘La Prèvia’.

El darrer dia de la Festa de Most serà el diumenge 13, amb la realització a les 12 del migdia del 42è Concurs de Tastavins de la Ràpita i, simultàniament, el Vermut Electrònic rapitenc. A la tarda, a les 7 es realitzarà l’espectacle Musical amb ‘Trankis’ i, en acabar, una degustació de rom cremat i traca de fi de festa.

Podeu consultar tota la programació al següent enllaç.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: