Diumenge, 3 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana es celebren els actes centrals de la Festa del Most de la Ràpita

La Festa del Most de la Ràpita compleix 50 anys.

La setmana passada ja es van iniciar les activitats. Entre d’altres la Gimcana de Tractors i la gimcana infantil de tractors. Les proves i demostracions es van dur a terme a la zona del costat de l’escola Sant Domènec i al llarg d’aquesta setmana també s’han dut a terme diverses activitats però els actes centrals tenen lloc aquest cap de setmana, en els que destaca la cinquantena edició de la Mostra de Vins o Caves del Penedès.
Dissabte a les onze es farà la sortida del tradicional Corremost, una cercavila de vehicles sense motor que arriba enguany a la 35a edició. I a la tarda es farà el corre-cellers, amb l’acompanyament de la xaranga la Catxibanda; una sardinada popular i l’actuació del grup Sobre Límit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: