Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Conveni per fer activitats de formació digital per a gent gran i col·lectius vulnerables

Conveni per fer activitats de formació digital per a gent gran i col·lectius vulnerables

L’acord s’ha signat entre l’Ajuntament i l’entitat ASENCAT. Permetrà a partir de finals d’octubre iniciar cursos bàsics de formació en l’àmbit tecnològic.

L’Ajuntament i l’Associació Sèniors de Catalunya (ASENCAT) han signat un conveni de col·laboració en l’àmbit de la formació digital de les persones grans i col·lectius vulnerables que participen en els programes d’acció social de l’Ajuntament. La signatura va anar a càrrec del regidor de Drets Socials, Participació i Voluntariat, Ramon Zaballa, de Josep Jubert, en representació de l’associació ASENCAT.

Segons aquest conveni, ASENCAT farà assessorament i formació amb col·lectius com les persones grans i de les persones vulnerables que tenen dificultats d’accés a Internet i a les tecnologies de la informació i la comunicació.

A finals d’octubre s’iniciaran els cursos bàsics de formació en l’àmbit tecnològic. Les sessions formatives es duran a terme als dos Casals Municipal de la Gent Gran (del Tívoli i Espirall).

Des de l’Ajuntament es considera que es tracta d’una iniciativa que ajudarà a lluitar contra la bretxa digital que pateixen els col·lectius vulnerables.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: