Diumenge, 28 d'abril de 2024

Grama i Vilafranca es veuen les cares pel segon triomf consecutiu

La Grama guanyava per 2-3 al camp de l’Escala, mentre el Vilafranca sumava la tercera victòria del curs contra la Pobla.

El Vilafranca arriba a la desena jornada del grup 5 de Tercera Divisió amb uns ànims diferents. La setmana passada l’equip sumava una ansiada victòria després de sis jornades sense guanyar. Triomf per 2-0 contra la Pobla de Mafumet, en un partit que van decidir dos homes de la casa: Martí de Castro i Gerard Ramon. Dos jugadors sortits de la Fundació, i que s’estan consolidant al tot un Vilafranca de Tercera.

A l’espera de poder recuperar algun lesionat, l’equip de Santi Triguero visita aquest diumenge a les 11:45 el conjunt de la Grama. Partit contra tot un rival directe, amb només un punt més que els penedesencs. Una victòria seria importantíssima per allargar la ratxa i batre un competidor a la taula.

La Grama també ve de sumar la tercera victòria del curs. Ho feia diumenge passat al camp de l’Escala. Un duel amb cinc gols i que es van emportar per 2-3.

Als primers 5 minuts de joc ja guanyaven per 0 a 2 amb els gols de Roger Garcia al minut 1 i Roger Peris al minut 4.

Abans del descans, Jordi Xumetra retallava diferències per l’Escala, anotant l’1 a 2 i Eric Pimentel fallava un penal que podria haver canviat el signe del partit.

Ja ben entrat el segon temps la Grama veia com Ibuki Nemoto empatava el partit. Però quan el partit semblava destinat a l’empat, al minut 88 apareixia Aliou Traore amb el seu primer gol del curs, anotant el 2 a 3 final.

Això és el que es trobarà el Vilafranca aquest diumenge. Un equip de la seva lliga, que ha encaixat els mateixos gols en el que portem de lliga: 12.

En l’últim precedent al camp de la Grama, el 12 de febrer d’aquest mateix any, a la jornada 21 de la passada lliga, l’equip va caure derrotat per 3-1.

I dues dades anecdòtiques: aquest serà el partit 1201 del Vilafranca a la Tercera Divisió.

I una altra dada: Ivan Moreno, en el seu últim partit com a entrenador del Vilafranca, es va enfrontar precisament al rival de diumenge, la Grama. Aquell partit va ser ja fa més d’un any, el 15 d’octubre del 2022.