Diumenge, 3 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds ja es troben a Mèxic on aquest dissabte faran la primera de les seves actuacions

Els 200 castellers i castelleres que participen del viatge ja han arribat als seus hotels i han tingut l’oportunitat de sortir a passejar pels carrers i places de la ciutat, fent turisme.

Han visitat alguns edificis singulars i també han pogut veure espais d’oci popular.
La primera actuació no serà fins aquest dissabte a les caves que la companyia penedesenca Freixenet té a Ezequiel Montes, a l’estat de Querétaro. L’endemà, diumenge, la colla es quedarà a Ciutat de Mèxic. Al matí actuaran a l’Ángel de la Independencia i, a la tarda, al Monumento de la Revolución. Tots dos, indrets molt estimats pels veïns de la capital del país.
Amb aquest viatge a Mèxic, els Castellers de Vilafranca refermen la seva aposta de divulgació del fet casteller i de la cultura catalana arreu del món, com ja han fet en múltiples ocasions arreu d’Europa i en viatges internacionals com a Xile, als Estats Units, a l’Índia o a la Xina.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: