Dimecres, 6 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Noia suma un punt contra el Voltregà en plena ressaca europea

Els de Pere Varias van poder situar el 3-1 a l’inici del segon temps, amb una directa errada per Martí Gabarró. Dissabte visiten l’Alcoi.

El Noia no ha pogut sumar els tres punts a casa en la visita del Voltregà i s’ha hagut de conformar amb un empat a 2 tot i que ha dominat la major part del partit el dia del debut a l’Ateneu de la nova junta encapçalada per Josep Maria Ribas.

Al minut cinc de partit Xavi Costa avançava l’equip rematant una assistència de Martí Gabarró. El Noia assetjava la porteria rival, però al minut 20 Gerard Teixidó empatava pel Voltregà. En la següent jugada, només servir de centre, Costa ha tornava a anotar per fer el 2-1 amb el que s’arribava al descans.

A la segona part s’equuilibraven les forces. Gabarró no encertava amb una directa per fer el 3-1, i al ’34 Jordi Burgaya superava Blai Roca per l¡fer l’empat a 2 que acabaria sent definitiu, gràcies sobretot a una gran aturada de Blai Roca a 10 segons del final per mantenir les taules.

Empat agredolç del Noia, que buscarà recuperar sensacions abans del complicat desplaçament de dissabte a les 20:15h, a Alcoi. A la classificació els de Sant Sadurní són tercers amb 11 punts, a dos de Barça i Sant Just.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: