Dimecres, 6 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Moja deixa escapar la primera victòria a casa aquesta temporada en l’últim minut

Els olerdolencs van desaprofitar ocasions clares per sumar un còmode triomf contra l’Unificación Bellvitge, que va acabar empatant al minut 88.

El Moja segueix allargant la seva mala ratxa a casa i de moment continua sent incapaç d’aconseguir el primer triomf com a local aquesta temporada. L’empat a un d’aquest dissabte contra l’Unificación Bellvitge va ser la prova de que si no mates el partit, el rival t’acaba castigant.

Una llàstima, ja que els de Luismi Dorado van ser els clars dominadors del partit, pràcticament en tots els aspectes de joc. Van fer-se amb la pilota i van ser capaços de generar perill. La punteria i la sort no van acompanyar.

La primera part va ser pràcticament un monòleg dels locals, que van avisar en els primers minuts amb una rematada de Palau i poc després amb un bon intent de Roger Ollé, dos dels homes més destacats del partit. I al minut 15 els olerdolencs ja guanyaven. Una gran passada d’Ollé va servir l’1-0 a Xavi Gómez.

Un Xavi Gómez també molt actiu durant tot el partit, i que va tenir a les seves botes el 2-0 a tocar del descans, però la bola picava al travesser.

Tot i que el joc es va igualar al segon temps, en el segon acte va ser quan el Moja va tenir les més clares. Primer Roger Ollé, amb una volea des de la frontal, i al 25, el 2-0 no va arribar perquè el destí i el jugador de l’Unificación Bellvitge no van voler. El defensa salvava l’intent de Palau just sobre la línia. El mateix Palau que en el següent jugada ho provava des de lluny.

Els minuts passaven, les ocasions també, i el gol local no arribava. Malauradament, al 89, en una jugada aïllada dels visitants, Eneko aprofitava una pilota morta dins l’àrea per situar un injust empat a 1.

El Moja es va quedar a pocs minuts de sumar el primer triomf com a local aquesta temporada i de deixar el rival sense veure porteria per segona vegada en el que portem de lliga. L’Unificación Bellvitge, un dels més golejadors de la categoria, venia d’anotar 18 gols en 10 partits. Ara toca passar pàgina.

El Moja tanca la jornada 12è, amb 13 punts, 1 per sobre del descens.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: