Dijous, 2 de maig de 2024
El FC Vilafranca, a per la segona victòria seguida a casa

El San Cristóbal és el proper rival d’un Vilafranca que intentarà deixar els tres punts a casa. En l’últim partit com a local, l’equip superava la Pobla de Mafumet (2-0).

El FC Vilafranca intentarà retrobar-se amb les victòries i amb els gols aquest diumenge a les 12h al Municipal davant el San Cristóbal. En l’última jornada l’equip tornava a quedar-se sense veure porteria i encaixava una nova derrota contra la Grama.

Aquest revès arribava després de guanyar a casa contra la Pobla de Mafumet. Aquest últim precedent a casa haurà de ser l’exemple a seguir pels de Santi Triguero, que reben la visita d’un altre rival directe: un San Cristóbal que poc a poc sembla redreçar el rumb a la lliga i que encadena dos triomfs consecutius.

El passat cap de setmana, els de Terrassa s’imposaven a casa per 2-1 contra l’Escala. Un partit que es decidia en els últims minuts, seguint la tònica general en la resta de duels de la categoria.

El San Cristóbal va haver de suar per emportar-se el quart triomf de la temporada.

Al minut 44 l’Escala obria el marcador, amb el gol de Genís Balaguer.

Ja a la segona part, el temps s’esgotava i els locals van sumar tres punts in-extremis.

Al 86, després d’una jugada embolicada, l’1-1 de Jordi Ranera. I als temps afegit, a bola aturada Carlos Olmo feia el 2-1 definitiu. Un triomf que deixava el San Cristóbal a només 3 punts del playoff.

De fet les diferències a la categoria són mínimes. Entre el Vilafranca, en descens, i la 5a posició, la primera que dona dret al playoff, només van 6 punts. Tenint en compte això, i que l’objectiu enguany es salvar-se, primordial no fallar a casa aquest diumenge i acabar la jornada amb +3.