Dimecres, 6 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CCAP demana la compareixença al Parlament dels caps de Forestalia per parlar de la MAT

La moció, presentada per ERC, va ser aprovada per unanimitat

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha aprovat per unanimitat una moció d’Esquerra Republicana que demana la compareixença al Parlament dels exconsellers de CIU Felip Puig i Josep Grau per la seva implicació en el projecte de MAT que, segons els republicans, destrueix la comarca i representa vendre el model energètic de Catalunya als oligopolis espanyols. La moció també demana la compareixença del responsable de Forestalia i de la ministra en funcions per a la transició energètica del govern espanyol Teresa Ribera.

Una altra moció que es va aprovar amb els vots a favor de tots els grups excepte l’abstenció del PP va ser una altra presentada per ERC d’adhesió al Pacte Nacional per la Llengua i per l’impuls de l’ús social del català

El ple també va aprovar, entre d’altres, la modificació de diverses ordenances fiscals i la declaració com a béns culturals d’interès local el Molí de Cal Ton del Pere i el Molí de Cal Xerta de Sant Pere de Riudebitlles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: