Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Canvia la història’, lema de la campanya del 25-N d’enguany a Vilafranca

L’acte institucional es farà el 25 de novembre a les set de la tarda a la plaça de la Vila amb una lectura del manifest la cantata ‘Cançó sense por’ amb les veus blanques de diferents corals

L’Ajuntament de Vilafranca ha presentat els actes que organitzen en el marc del 25 de novembre, Dia Internacional per l’Erradicació de la Violència vers les Dones, i que enguany es duen a terme sota el lema ‘Canvia la història’ amb un cartell realitzat novament per alumnes de l’escola d’art Arsenal que posa el focus en les manifestacions i en la necessitat de modificar, doncs, el curs dels esdeveniments. Miquel Medialdea és tinent d’alcalde de l’àrea de serveis a les persones.

L’acte institucional es farà el mateix 25 de novembre a les set de la tarda a la plaça de la Vila amb una lectura del manifest a càrrec del grup de dones del taller de teatre de l’Escola de Vida del SIAD i la cantata ‘Cançó sense por’ amb les veus blanques de les corals vilafranquines i les dones de l’Escola de Vida. Abans del 25, però, s’han programat diferents actes com ara una xerrada, aquest dijous dia 16 a les set de la tarda a l’Escorxador, amb l’advocada Carla Vall titulada ‘Propostes de futur per aturar i combatre les violències sexuals’. El programa d’actes es pot veure complet a la pàgina web del Servei d’Igualtat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: