Dimecres, 6 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Cal Noi Noi acollirà la V jornada d’equitat del món casteller

Cal Noi Noi acollirà la V jornada d’equitat del món casteller

En aquesta ocasió la jornada se centra en la maternitat, l’empoderament i l’assertivitat.

La Coordinadora de Colles Castelleres obre les inscripcions per una jornada ja consolidada que se celebrarà el proper 25 de novembre a Vilafranca, coincidint amb el Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència contra les Dones, i amb els Xicots com amfitrions.
La jornada començarà amb la presentació del ‘Protocol de prevenció i actuació davant l’assetjament sexual i per raó de sexe’ que la Comissió d’Equitat de la Coordinadora ha estat treballant els últims mesos.
Després de la presentació, les persones assistents es podran dividir en dos tallers a escollir. Un d’empoderament i l’altre de comunicació assertiva.
La V Jornada d’Equitat del món casteller tancarà amb una taula rodona sobre ‘Castells i Maternitat’ que comptarà amb la participació de diferents testimonis de diferents colles. A diferència d’altres jornades impulsades per la Coordinadora, aquesta és oberta a totes les castelleres i castellers que hi vulguin participar. Les inscripcions obertes a la intranet de www.castellscat.cat a través de la persona responsable de la colla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: