Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CCCC vol acostar posicions amb els Castellers de Vilafranca i la Jove de Tarragona

L’Assemblea de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya celebrada aquest dissabte a la tarda, ha aprovat el treball i propostes de la Junta directiva que va entrar fa tot just un any.

Pau Camprovín dels Castellers de Sants ha cedit la presidència, que ja s’havia anunciat com a rotativa, a Joan Ibarra de la Colla Vella. En declaracions a Penedès TV Ibarra ha explicat que treballaran perquè dues de les colles capdavanteres, Jove de Tarragona i Castellers de Vilafranca se sentin còmodes a la Coordinadora.
Per la seva banda el president dels Castellers de Vilafranca, Carles Mata, recorda les bones relacions que mantenen amb la colla Vella i valora que ara ostentin la presidència de la Coordinadora.
La junta de la Coordinadora l’integren 12 persones i en aquests moments hi ha una vacant. Joan Ibarra creu que valdria la pena acostar postures.
Per part dels Verds, Mata explica que de moment no els ha arribat cap proposta i que en cas que arribi l’estudiaran.
D’altra banda durant l’assemblea celebrada a Vilanova s’ha aprovat l’informe d’activitat del primer any de l’actual junta entre el que destaca la cessió de drets de retransmissió de totes les colles a la Coordinadora que permetrà garantir l’aposta audiovisual pels castells amb seguretat jurídica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: