Diumenge, 3 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Anass Ahmidouch defensa el títol mundial de kickboxing la setmana que ve a Marsella

El lluitador vilafranquí intentarà retenir el títol aconseguit l’any passat a la Nuit des Champions de Marsella. El 18 de novembre, al mateix esdeveniment, es veurà les cares amb l’aspirant Gottardi.

El proper 18 de novembre, al Palau d’Esports de Marsella, davant de 10.000 espectadors, el kickboxer vilafranquí Anass Ahmidouch defensarà el títol mundial a la Nuit des Champions. Intentarà retenir el cinturó que va obtenir l’any passat al mateix esdeveniment imposant-se a Slimani.

1 any després Ahmidouch es veurà les cares amb un oponent dur. Tindrà davant seu el francès Gregoire Gottardi, un oponent lleugerament més pesat i amb major estatura, amb 1,83 pels 1,78 del vilafranquí. Per aquest motiu ha hagut de doblar entrenaments i preparar-se encara més per aquest nou repte.

El seu oponent, Gottardi, de 28 anys, arriba amb un historial de 40 victòries, 12 d’elles per K.O. i 12 derrotes. Per la seva banda l’actual campió Ahmidouch, als seus 24 anys, acumula 32 victòries, 12 per K.O. i només 5 derrotes. Darrere d’aquests números i d’aquests èxits, hi ha molta feina que, segons comenta, compta amb poc reconeixement a nivell nacional. Anass atresora una gran fama especialment a França, on és una celebritat dins del món del kickboxing.

Anass Ahmidouch ja està preparat i envia un últim avís al seu oponent abans del proper dissabte, 18 de novembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: