Diumenge, 3 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Xerrada-taller per aprendre a estalviar en els subministraments energètics

Xerrada-taller per aprendre a estalviar en els subministraments energètics

LA sessió es fa dilluns 9 d’octubre i vol servir per explicar accions a dur a terme per estalviar en els subministraments energètics, així com resoldre dubtes relacionats amb la facturació.

El servei de Medi ambient de l’Ajuntament de Vilafranca organitza una xerrada taller per aprendre com estalviar en els subministraments energètics, que es farà el proper dilluns, 9 d’octubre, a les 7 de la tarda a l’Escorxador.

El taller anirà a càrrec de Jesús Moix, de l’Escola d’Energia de la Fundació Naturgy, i es tractaran aspectes pràctics com ara el tipus de contracte energètic i com optimitzar-lo, com i quan cal utilitzar els aparells que necessiten energia per reduir el cost de la factura, o quines actuacions es poden fer a l’habitatge per reduir el consum energètic. Qui vulgui participar al taller també pot portar les darreres factures dels seus subministraments energètic, per tal de poder-les analitzar i estudiar-ne el marge de millora.

Els assistents podran informar-se dels requisits per accedir al Bo Social elèctric, un descompte que s’aplica a la factura de la llum a consumidors vulnerables, i que pot anar del 25% al 80%.

Es pot trobar més informació sobre consum energètic a l’espai web Vilafranca Energia, que recull informació rellevant en temes d’estalvi i generació energètica, i on s’informa dels diversos ajuts existents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: