Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Turisme Vilafranca Empreses visita el celler manresà Oller del Mas

Turisme Vilafranca Empreses visita el celler manresà Oller del Mas

Turisme Vilafranca Empreses té per objectiu enfortir Vilafranca com a destinació turística de la mà de les empreses i entitats vilafranquines dedicades directa o indirectament a aquest sector

En el marc del projecte Turisme Vilafranca Empreses, que impulsa el Servei de Turisme de l’Ajuntament de Vilafranca, es realitzen visites a empreses per poder intercanviar bones pràctiques i trobar complementarietats entre les empreses i entitats que hi participen.

Aquesta setmana els empresaris penedesencs han fet una visita a un celler de referència a Manresa, Oller del Mas, que compta amb una bona pràctica integral de turisme. Van ser rebuts i acompanyats pels propietaris que van ser presents durant tota la visita i van respondre les nombroses preguntes plantejades.

Les empreses vilafranquines presents eren representatives de l’ampli teixit turístic de la Vila: entitats, cellers, empreses culturals, activitat física, restaurants, allotjaments,… i totes han pogut extreure conclusions i recollir idees per al seus projectes.

El celler Oller del Mas ha estat escollit perquè, com les empreses de Turisme Vilafranca Empreses, es troba en un territori amb DO pròpia, la DO Pla de Bages. S’hi ofereix allotjament, gastronomia, espais per activitat física, esdeveniments i té l’eix de la sostenibilitat molt interioritzat. Per tant, un bon exemple de com abordar el turisme des de diversos vessants.

La visita també va constar d’una xerrada a càrrec de Núria Cabrera (Pla de la Fundació Universitària del Bages–UManresa) sobre esdeveniments sostenibles.

Turisme Vilafranca Empreses té per objectiu enfortir Vilafranca com a destinació turística de la mà de les empreses i entitats vilafranquines dedicades directa o indirectament a aquest sector.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: